Rólam

Bálint János története

Egy rövid kisfilm a történetemről, mely bemutatja képeken és videókon át egy részletét annak amit képviselek, illetve hogy miért tartom fontosnak a célkitűzést gyerekkorom óta.

Én sem mindig voltam mosolygós, pozitív beállítottságú ember, és ha röviden össze kellene foglalnom az életemet, akkor valahogy így nézne ki:

Szegény családban születtem, és épp, hogy elkezdtem az általános iskolát, meghaltak a szüleim.

A dolgok gyorsan történnek, és akkor döbbensz rá, mit veszítettél el, amikor már késő.

Árván nőttem fel, egy számomra teljesen új környezetben, egy új családban. Kövér és zárkózott kisfiúként elég nehéz volt ez az időszak. (Az új szüleimtől mindent megkaptam, de az iskolában már más volt a helyzet.)

Sokat csúfoltak mert árva és kövér voltam, és csak arra tudtam gondolni, hogy ha felnövök, akkor mindenre elszánt, bátor és erős katona leszek, aki kiváló fizikummal rendelkezik és akit nem lenéznek az emberek, hanem tisztelnek a tettei miatt. (Lehet, hogy túl sokszor láttam a Rambo filmeket.)

Kitartóan küzdöttem míg el nem értem a célomat, és emlékszem arra a napra, amikor egy alakulótér betonján álltam, talpig egyenruhában és az eskümet tettem a hazám védelmére.

Katonaként eljutottam egészen Afrikáig, ahol olyan esemény történt velem, amit nehéz szavakba önteni, de megváltoztatta az egész addigi Életemet, és elindított egy számomra  teljesen új úton.

Élni akartam, és minél többet megtapasztalni azokból a csodákból amit az Élet tartogat számunkra.
Elindultam felfedezni és újra megtalálni saját magamat. Megnyertem egy 42 kilométeres maratoni versenyt, és elvégeztem a személyi edző szakot.

Ahogy egyre több olyan módszerre tettem szert, amikkel jobbá tettem az Életemet, rájöttem, hogy ezt a tudást meg kell osztanom az emberekkel és segítenem kell ott ahol tudok.

Több, mint 10 éven át tartó önfejlesztésnek és kutatómunkának az eredménye lett az első könyvem:

A MINDEN NAP AJÁNDÉK

Az Életem a sportról és az egészséges, örömteli Élet megéléséről, bemutatásáról szól.

Milyen előnyökkel jár, ha velem edzel?

 • Céltudatosabb és eredményesebb leszel!
 • Megspórolod azt a rengeteg időt, amit edzésmódszerek, gyakorlatok, étrendek, diéták kutatásával, kipróbálásával elpazarolnál. 
 • Több, mint 20 év edzéssel, életmódváltással töltött időm tapasztalata áll a rendelkezésedre.
 • A fokozatosság elve szerint haladunk előre, azaz ha kezdő vagy, nem kell félned a túl nagy súlyok használatától.
otthoni_edzo
 • Folyamatosan naplózom az edzéseidet, nyomon követjük a fejlődésed.
 • Motivállak, tippekkel segítelek, hogy végig az utadon maradj, és ne add fel.
 • Olyan étrendet állítok össze, amit teljesen a te célodhoz és életviteledhez igazítok.

Online Személyi edzőként mi jellemez engem?

1. Maximálisan rád figyelek és nem a telefonomat nyomkodom edzés közben.

2. Minden alkalommal amikor tréningezünk motivállak, folyamosan a célodhoz vezető utadon tartalak.

3. Naplózom az edzéseinket, pontosan tudom, hogy melyik nap mit csináltunk, nem tőled várom el, hogy emlékezz vissza

4. Minden egyes bókodnak, elismerésednek amit kapsz jobban örülök mint te magad.

5. Pozitív gondolkodású vagyok, nem panaszkodom neked, épp ellenkezőleg: a te problémáid / kihívásaid vannak előtérbe helyezve, hiszen te vagy a lényeg.

6. Nem cigizek, nem járok gyorsétterembe és nem iszok minden nap / hétvégén alkoholt, miközben az egészséges Életet hirdetem.

7. A testalkatom mindig arra kényszerített, hogy fejlesszem magam, edzésben legyek, mert nem kaptam ajándékba jó genetikát és fizikumot, épp ellenkezőleg. Hízékony, kövér, édesszájú és lusta voltam. Jó kis kezdet igaz?

8. Katonaként rengeteg edzésmódszert kipróbálhattam, megtanultam milyen erő rejlik az önfegyelemben és a célokhoz tartozó elkötelezettségben.

9. Megnyertem egy maratoni futóversenyt, hogy bebizonyítsam: a kövér testalkat átalakítható, és olyan eredményt is el lehet érni, amiben sokan kételkednek.

10. Írtam egy könyvet, és már a másodikat írom, hogy minél több embernek segíthessek.

+1 Edzésvideókat, receptvideókat, motivációval és önfejlesztéssel kapcsolatos videókat nézhetsz az Életmód Blogomban

 Írtam egy könyvet, melyben olyan témákról osztom meg
 a tapasztalataimat benne, mint például:

 • Hogyan tűzd ki és valósítsd meg a céljaidat,
 • a magabiztosságodat és az önbecsülésedet hogyan fejlesztheted,

 • hogyan tudsz több bevételt teremteni,

 • az ego és a szeretet ellentéte a hétköznapjainkban,

 • hogyan küzd le a félelmeidet örökre,

 • mi a boldogság, és a boldog párkapcsolat titka,

 • hogyan legyenek jobbak az emberi kapcsolataid,

 • a hála és a pozitív gondolkodás ereje hogyan segít neked,

 • valamint edzőként szerzett tapasztalataimról beszélek, melyek segítenek neked is megvalósítani az egészséggel és a vonzóbb külsővel kapcsolatos céljaidat.

A MINDEN NAP AJÁNDÉK KÖNYV JELENLEG NEM KAPHATÓ!

minden_nap_ajandek_konyv

RÓLAM MONDTÁK:

„Régóta próbálkozom, hogy az egészséges életmód gyakorlása a mindennapjaimba beleolvadjon,  de sajnos a motiváció sokszor túl gyorsan elfogyott. Jánossal a közös munkát egy állapotfelmérés előzte meg, ahol pontos képet kaptam a testem jelenlegi állapotáról,  arról, hogy min és mivel tudunk javítani/fejleszteni. Az eddigi edzések kivétel nélkül hihetetlen jók voltak. Az összeállított étrend betartásával nem csak a súlyom csökkentését kezdem érezni,  hanem sokkal energikusabb vagyok és hozzáteszem, nagyon változatos és finom ételeket ehetek.”  Dózsa Diána

Ő az, aki az álmaim és a céljaim közé hidat képes építeni.

„Mint mindenki, én is a legjobb edzőt kerestem. Egyik ismerősöm ajánlotta Janit. Felvettük a kapcsolatot, személyesen találkoztunk és már ott hatalmas mosollyal, jókedvűen fogadott.

Megbeszéltük a céljaimat és elkezdtük az edzést. Az első alkalommal nagyon izgultam, hogy s mint lesz, biztos bénázni fogok és hasonlók. De meglepődésemre nem így lett.
Jani már várt ugyanazzal a mosollyal, nyugalommal, és jókedvvel. És így megy ez a mai napig. Minden egyes edzést élvezek, mert változatosak, nem unalmasak, és nem érzem azt, hogy én is egy vagyok a sok közül, akikkel foglalkoznia kell. Minden kérdésemre választ kapok, folyamatosan motivál és maximális figyelmet fordít rám. Szakmailag magasan a legjobb, emberileg felbecsülhetetlen! Pozitív szemléletével felnyitja az ember szemét, vidámsága ragályos, megbízható és őszinte.
Ő az, aki az álmaim és a céljaim közé hidat képes építeni. Ő életem egyik legjobb döntése.”

RAFAEL TÜNDE

„Jánossal egy edzőteremben találkoztam először.  Mosolygós, vidám, kíváncsi tekintetű és nagyon kedves embert ismertem meg. Megtanított küzdeni. Biztatott, hogy higgyek magamban, mert sikerülni fog a célomat elérni és megvalósítani.  Neki köszönhetem, hogy megszerettem a mozgást és másképp látom a világot. Amikor rossz napom volt türelmesen meghallgatott, a beszélgetés végén már nem is értettem miért volt ez számomra olyan nagy probléma.  Nyugodtsága, magabiztossága, pozitív gondolkodása erőt önt belém.”  Marika Mihovics Istvánné