online_csoportos_edzes

ONLINE CSOPORTOS EDZÉS

Hozd magad formába otthon!

Ha mindig is szeretted a csoportos órák hangulatát, de nem szívesen járnál edzőterembe a vírusok, az edzőtermi belépők áremelkedése miatt, vagy csupán mert nem szereted azt a közeget, akkor az online csoportos órákat Neked találták ki! 🙂

Éld át heti rendszerességgel a zenés, motiváló csoportos órák hangulatát, és meríts erőt azokból akikkel nap, mint nap együtt küzdesz a célotok megvalósításáért! 💪😀

SZERETNÉL EGY MOTIVÁLÓ CSAPATHOZ TARTOZNI,
JOBBAN KINÉZNI, EGÉSZSÉGESEBBÉ, ÉS ENERGIKUSABBÁ VÁLNI?

AKKOR AZ ONLINE CSOPORTOS ÓRÁIM NEKED VALÓK!

Milyen előnyökkel jár, ha online csoportos órán velem edzel?

 • Több, mint 20 év edzéssel, életmódváltással töltött időm tapasztalata áll a rendelkezésedre.
 • Az otthonod kényelmében tudsz edzeni, akár kezdő, akár haladó vagy és egy hasonló problémákkal küzdő csapat tagja leszel, akikkel motiválni tudjátok egymást!
 • Rugalmasan változtathatod az edzéseid időpontjait ( A lentebb megadott 5 időpont között)
 •  Nem csak egy videót nézel ami közben, vagy jól csinálod a gyakorlatokat, vagy nem, mert itt élő adásban látlak én is Téged és ki tudom javítani a hibákat, tartásodat, mozgásformát.
 • Nem kell fizetned az edzőterem használatáért, 
 • Nem veszítesz időt amíg eljutnál az edzőterembe, 
 • Nincs parkolási díj és üzemanyag költséged sem,
 • Motivállak, tippekkel segítelek, hogy  ne add fel, és ezek hatására:
 • Eredményes leszel.

El tudod érni és meg tudod tartani a kívánt testsúlyodat, alakodat. √

Boldogsághormont szabadít fel. √

Sokkal ellenállóbb lesz a szervezeted a külső negatív hatások ellen. √

Kitartóbb és energikusabb leszel. √

+

Az időponthoz kötött edzés, mindig motiváció arra, hogy meg is csináld a napi mozgást. √

otthoni_edzo

Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel.

ketogén diéta

EGY KIS STORY:

Megvan az a kép, amikor egy kövér srácot annyira bántja a külseje, hogy kerüli a tükröket, nincs semennyi önbizalma, félelemmel, szégyenkezve öltözik át mások előtt, nem szívesen jár strandra, és utálja magát amiatt, ahogy kinéz?

Én ilyen kövér srác voltam, ezeket a sorokat magamról írtam…

 

Mióta komolyabban foglalkoztat a súlyom, (ez kb 20 évvel korábbra tehető) rengeteg “csodadiétát” és edzésmódszert próbáltam ki, hátha valamelyik tényleg segít, de valahogy nem volt átütő sikerem jó pár évig. Arról nem is beszélve, hogy szinte mindig többet szedtem fel, mint amennyit egy-egy  “csodadiéta” lefogyasztott rólam.

BÁNATOMBAN még többet ettem, mert az legalább pillanatnyi örömöt okozott, de cserébe még inkább hízott a fejem, a hasamról és a hátsó felemről nem is beszélve.

Viszont ma már boldogan mondhatom el, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok energiával és kiváló az egészségem! Ezt az Életérzést és eredményességet adom át, már több mint 7 éve, 8000 személyi edzésen át, amiből 3000 online óra volt az utóbbi két évben. 

 

Szeretnéd ezt Te is átélni? Csatlakozz az online csoportos edzéseimhez!

ONLINE csoportos Edzésbérletek

Milyen gyorsan akarod elérni a céljaidat? Válaszd ki azt a csomagot, ami a legjobban megfelel Neked.

1 alkalom
csoportos
online edzés

3000 Ft

 • Próbáld ki, hogy milyen az, amikor egy jó hangulatú csoportos edzésen veszel részt otthonról, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod, és edzőterem bérletet kellene vásárolnod.

  Időtakarékos megoldás.


8 alkalom
csoportos
online edzés

24 000 Ft helyet:
20 000 Ft!
30 NAPOS BÉRLET

 • Azoknak ajánlom, akik még csak most kezdenek bele az életmódváltásba. A heti két edzés az első néhány héten hoz eredményt, de egy idő után már csak stagnálás figyelhető meg. Ahhoz, hogy fejlődj, és további eredményeket érjünk el, érdemes átlépni a haladók népszerű táborába.

12 alkalom
csoportos
online edzés

36 000 Ft
helyett:
30 000 Ft !
30 napos bérlet

 • Azoknak akik már edzenek egy ideje a kezdő csomaggal, de szeretnének gyorsítani a fejlődésükön. Gyakran előfordul, hogy valaki egyből ezzel a csomaggal indul, hiszen a heti három edzés a heti kettőhöz képest 150 %-os energiabefektetés, aminek az eredménye is 150 % a kezdő csomaghoz képest.

OTTHONI CSOPORTOS EDZÉSHEZ MIRE VAN SZÜKSÉG?

1. Jelentkezés az edzésre

Facebook Messengeren, vagy e-mailben történik a jelentkezés, az edzést megelőző napon legkésőbb 20:00-ig. Ha kiválasztottad a bérletedet, akkor annak az árát is utald el kérlek a hivatalos bankszámlaszámomra, még az edzést megelőző napon:
Bálint János Lifestyle Bt.
Számlavezető bank: Erste Bank Bankszámlaszám: 11600006-00000000-94135945
(Egy nevet és egy címet is szeretnék kérni,
amit ráírhatok a számládra.)

2. Jó minőségű internetkapcsolat

Az otthoni vezetékes internetkapcsolat szinte mindig jó, a telefonon lévő viszont csak akkor felel meg, ha korlátlan, gyors interneted van. (Ha elfogyott az adatkereted, a lassúság miatt nagyon szakadozna a hívás, ezért nem jó.)

3. Okostelefon / számítógép webcamerával, ZOOM alkalmazással

Bármilyen telefon / tablet jó, aminek van egy jobb minőségű előlapi kamerája. Laptop, asztali számítógép is megfelel, amennyiben rendelkezel webcamerával, valamint feltelepített ZOOM alkalmazással.
(Amennyiben nem szeretnéd magad megmutatni, a kamerát ki is kapcsolhatod.)

4. Egy szoba 2 méter x 2 méter szabad területtel

Akkora tér kell az otthoni edzésekhez, hogy kényelmesen le tudj feküdni a hátadra, és széttárva a karjaidat ne érj bele semmilyen bútorba.

5. Polifoam vagy szőnyeg

A talajgyakorlatokhoz kényelmi szempontból jó ha van egy szőnyeg, vagy ennek hiányában egy polifoam.

6. Ásványvizes flakon 2 x 1,5 l

Nem baj, ha nincs otthon súlyzód, mert két darab ásványvizes flakon (vízzel megtöltve) is megfelel. Ha vannak eszközeid, akkor azokat is használni fogjuk, ha nincs, az sem baj.

OTTHONI CSOPORTOS EDZÉS IDŐPONTOK

HÉTFŐNKÉNT
18:00 - 19:00

KEDDENKÉNT
07:00 - 08:00

SZERDÁNKÉNT
17:00 - 18:00

PÉNTEKENKÉNT
18:00 - 19:00

SZOMBATONKÉNT
08:00 - 09:00

Bármelyik bérlettel is rendelkezel, akár a havi 8, akár a havi 12 alkalmas csoportos óra bérlettel, vagy épp csak egy órát próbálnál ki, lényegében bármelyik napra jelentkezhetsz az öt alkalom közül, az edzést megelőző nap 20:00-ig. (Az utalást is az edzést megelőző napon kell intézned.)
Akár minden héten más napokon jöhetsz edzeni, ahogy a Te időbeosztásodnak megfelel.

Eredményt akarsz?

Készen állsz, hogy végre kezedbe vedd az Életed és megvalósítsd a céljaidat? Ha úgy döntöttél, hogy végre valós eredményeket akarsz látni, akkor tedd meg az első lépést és jelentkezz!